Prospieva mi to..

Konecne som prisla na to, co mi kazi naladu, vlastne zivot. Je to skola, presnejsie ludia v nej.

Par dni bez skoly a-som ako vymenena! Tolko radosti, poblaznenia som zazila par krat v zivote.
No teraz si to uzivam. Ani nie tu pohodu bez ucenia. Ale pohodu bez ludi, ktori mi "cucaju" krv zaziva. Ano, je to tak. Zdanlivo kamarati, ludia ktori by ma podrzali, sa stavaju pre mna pritazou. Mozno je to zle, to neviem. Mozno sa tymto potopim na plnej ciare. Ale som odhodlana.. V skole si dam odpich od tych namyslenych "pipiek" a sadnem si do lavice niekd ebokom od nich. pekne do izolacie. Ale nebudem tam v tej diere sama, to nie. Budem tam mat svojich priatelov z inych tried, trochu rozumnejsich ludi. Menim postoj k svojim spoluziakom. Menim sa.

A takto bez tej skoly, plna energie, vystrajam. Ano, mozno sa spravam ako totalna pubertiacka, no citim sa fajn. Z toho ako som bol adnes uvolnena v pritomnosti svojich priatelov z "partie" ktorich sice nevidim kazdy den, no viem, ze su tu pre mna viac, ako ti, ktorich mam pri sebe den co den.
Spoznavat ludi-to ma bavi. Spoznala som uzasneho chlapca, ktory mi dava silu hoc to je "len" kamarat. A tak to aj zostane... ale bude tu pre mna, to viem urcite.

Nepotrebujem kolektiv v skole, potrebujem kolektiv mimo nej, lebo v skole neprejavujem seba. Prejavujem tam niekoho, kto sa snazi zapadnut. No vonku zo skoly, prec o nich sa prejavim na plnej ciare. Ako dievca, ktore nic netazi na dusi. Uvolnim sa, a som to ja.
Vtedy som takou, akou chcem byt.

 Blog
Komentuj
 fotka
girlie  29. 5. 2012 13:28
Si mlada, este len prejdes velkymi zmenami v zivote a spoznas este vela ludi. paci sa mi Tvoj pribeh.
 fotka
lesush  29. 5. 2012 14:51
@girlie dufam...
 fotka
girlie  29. 5. 2012 16:06
Mas 14, nedufaj,ale ver
Napíš svoj komentár