Vojna je pre niekoho veľmi zlá. Stavím sa že 90% ľudí čo bude čítať tieto riadky si hneď povie že nechce zažiť žiadnu vojnu. Ale potom sú tu ľudia ako ja ktorý berú život ako stredne veľkú vojnu , nie obyčajnú vojnu ale vojnu kde zbrane sú zakázané a používajú sa len slová a činy no ale je tu ešte jedno maličké 1% ľudí ktorí majú v živote sen o veľkú vojnu ktorý budú tu vojnu brať ako svoj život a budú tým chcieť žiť a tam sa zaraďujem ja.
Ide o to že vojna nieje ako vojna. Je vojna - chrániť životy ľudí zachraňovať mesto , štát či nebodaj zem a je vojna - sedieť na mieste a dirigovať ostatných členov. Milujem akciu , adrenalín a zbrane už od svojich 6 rokov života , už od toho maličkého veku sa hrávam na policajtov a vojakov. Je to môj sen. Pamätám si ako som dostal svoju prvú hračkársku pištoľ vtedy som nevedel dýchať aký som bol natešený , pamätám si na svoju prvú guličkouku skákal som 2 metre do výšky a nakoniec moja prvá airsoftka , plynovka , CO2jka a iné súčasti mojej terajšej zbierky.Milujem to a ja sa toho budem držať. Je to môj sen.
Môj sen je jednoducho ochraňovať našu matičku zem a splniť si všetky 3 veci ktoré milujem viac než svoj život. Je to môj sen za ktorým si idem , je to môj sen ktorého sa nevzdám ja v tom vidím svoju budúcnosť. Avšak je tu malý problém ktorým sú testy či kondičné či psychické. Bojím sa ich je to pravda ( ale kto by sa nebál však? ) ale je to môj sen za ktorým si idem ! Ako už vieme je tam viac problémov ale ja sa nevzdávam a idem za tým čo chcem , za tým o čom sním už od 6 rokov. Nechcem vyvolávať vojnu , chcem ju ukončovať ! Nechcem ohrozovať ľudí so zbraňou v ruke , chcem ich chrániť , chcem chrániť moju rodinu , chcem chrániť moje mesto , chcem chrániť náš štát - nie! Chcem chrániť zem - chcem chrániť vás ! A tak idem si za tým snom - idem si za tým čo chcem !

je to celkom krátke ale ide tu o ten princíp že Choďte si za svojimi snami ! Držte sa toho čo chcete a raz sa vám to iste splní. Ak nie tak aspoň máte ten svoj sen za ktorým si idete a hneď máte život krajší Ak sa mi náhodou raz podarí splniť tento sen , tak budem dobrým ochrancom snáď tak mi držte palce aj ja ich budem držať vám póóózor !!

pohov

 Blog
Komentuj
 fotka
nietimekki  9. 1. 2012 18:18
už som Ti to povedal.. ale idem znovu. Obdivujem Ťa za toto ...
 fotka
heatrow  9. 1. 2012 18:20
@nietimekki díki brate
 fotka
nietimekki  9. 1. 2012 18:22
Napíš svoj komentár