Veľkonočné prázdniny sú pre mňa prázdniny ako každé. Voľno nejaký ten sviatok a víkend. No prázdniny roku 2012 sú pre mňa niečim výnimočným a to tým že si ich užijem trošku inak ako iné.
Napíšem vám sem teraz plány týchto prázdnin. Dúfam že mi budete aspoň trošku závidieť a ak nie sa strčte ! ( ale nie berte to zo srandy ). Tak poďme na to

1.deň prázdnin - Štvrtok
Plány sú na tento deň prosté. Nakúpiť na príležitosť číslo 2. + nejaké to pivko naviac a hrať hry a prespať u kamaráta. Taký pohodový chillový večer s pivkom a PS3

2.deň prázdnin - piatok
Nakúpené máme. Stihlo sa to včera. Hurá ide sa na chatu ! Takže ako už ste si všimli príležitosť na piatok je Chata s priateľmi a dobrou hudbou alkoholom a ďaleko od reality.

3. deň prázdnin - sobota
Ráno ešte žúrujeme. CCA do 10 hod sa bude žúrovať a potom je tu to osudné jemné prespanie sa napokom upratovanie chaty a cesta domov. Samozrejme doma ešte rozbitý dospávať a spomínať.

4.deň prázdnin - nedeľa
Je to tu ! Spartak Trnava hrá v Ba ! To bude derby ! Teším sa a zjebaný ešte zo soboty idem vlakom s kamarátmi na výjazd. Zápas nejaké to pivečko zasa proste ten chill a cesta domov.

5.deň prázdnin
A je tu veľkonočný pondelok. Nešibem už pár tých piatkov ale tento rok máme v pláne s chalanmi obehať pár báb nech je sranda a nech sa trošku popije (zasa).

6.deň prázdnin ( posledný ) - utorok
Plán ísť do Ba za kubkom a ešte za nejakými tými kamošmi z birdzu.Nejaké to pivko a možno spoločný blog s Kubkom ! Samozrejme cesta domov s kamarátom ktorý v utorok pôjde na polnočný vlak z Ba len kvôli mne !

A je tu zasa škola ! tak dúfam že ste sa zabavili poprípade inšpirovali nejakým tým mojim dňom a záviďte mi !!! majte sa tu pekne cez sviatky mucQ

 Blog
Komentuj
 fotka
kokosovyorech  4. 4. 2012 16:47
človeče šak ty si alkoholik
 fotka
heatrow  4. 4. 2012 16:51
@kokosovyorech nie som ja za to nemôžem že sú také príležitosti
 fotka
daydreamaway  4. 4. 2012 17:01


ty asi nie si krestan, ze?





nie nezavidim, prezitie velkonocnych sviatkov si predstavujem trochu inac
 fotka
heatrow  4. 4. 2012 17:03
@daydreamaway ja nejsom krstení ani nič okoo tohto ale verím v boha teda aspoň tak lightne
 fotka
ouch  5. 4. 2012 11:58
hej, hej závidím, ja tieto prázdniny nevystrčím nos z bloku (ach)



a nechcem rýpať, ale "S kubkom" nie "Z kubkom"
 fotka
heatrow  5. 4. 2012 12:01
@ouch fuck yea to tam vážne je? ďakujem za upozornenie
 fotka
motovidlo323  13. 5. 2020 16:29
Tiež pozerám, že je to hlavne o chlastačke
Napíš svoj komentár